Jdi na obsah Jdi na menu
 

Halový turnaj v Říčanech 24.2.2018

8. 4. 2018

 Tak turnaj v říčanské hale jsme zvádli a dá se říct, že velice úspěšně! Po úvodních dvou porážkách (jak se později ukázalo, proti nejsilnějším týmům Říčan a Pragovky) kluci pochopili, jak a co je třeba v hale s futsalovým míčem hrát a zbylé 3 zápasy jsme vyhráli. Proti Jílovému a Mirošovicím dokonce výrazným rozdílem a k vidění byly parádní akce a góly, o něž se staral především náš pro tentokrát útočný žolík Filip Augustýn. V závěrečném duelu turnaje jsme dokonce bojovností i umem v poslední minutě díky Adamovi vyválčili hodně cenné vítězství v derby s Újezdem nad Lesy a tím svým vesměs kamarádům naši borci doslova "vyrvali" již skoro jisté 3.místo v turnaji! 

Chci pochválit celý tým počínaje Filipem Kůrkou, který se obětavě ač zpočátku nerad postavil do branky, přes pevnou obrannou hráz tvořenou hlavně Danem (který přidal i důležité a pěkné góly a nahrávky) a Valim s Vencou, záložníky Sébou s Adamem a konče Míšou i vypomáhajícím Kubou Augustýnem v útoku. O Filipovi jsem již psal, byl určitě jednou z nejvýraznějších postav celého turnaje. 

A tak přestože jsem před turnajem vůbec netušil, jak tahle konfrontace šesti týmů dopadne, jsem spokojen se zanechaným dojmem z hlediska hry, výsledku i chování! 

______________________________________